2018-06-17 11:44  |  Nyhet

Sommarkort skolungdom

Med Sommarkort skolungdom reser du gratis ombord på buss, tåg och båt i Blekinge mellan den 15 juni – 15 augusti. Kortet är personligt, det kan inte lånas ut till någon annan och gäller alltså endast för dig vars namn det står på kortet.

Sommarkorten är utskickade till de allra flesta som är berättigade. Skolorna skickar kompletteringar till oss som vi löpande skickar vidare till tillverkaren som skickar ut Sommarkorten.

Om du var inskriven som elev på någon av skolorna länets kommuner eller om du bor i någon av kommunerna och studerar på annan ort så har du rätt till ett Sommarkort. Kravet är att du slutade i någon av årskurserna 6–9 i grundskolan eller grundsärskolan, årskurserna 6-10 i specialskolan och årskurserna 1 och 2 i gymnasieskolan eller gymnasiesärskolan. 

Om du inte har fått ditt Sommarkort
Vi jobbar på för fullt för att du ska få ditt Sommarkort. Om du är en av dem som har rätt till ett Sommarkort men inte har fått det ännu så är det säkert på väg ut och kommer vilken dag som helst. Vi har inte möjlighet att kontrollera när ditt Sommarkort kommer till dig. Vi ber dig avvakta till efter midsommar och har du inte fått ditt Sommarkort då så är du välkommen att kontakta oss på mailto:kundservice@blekingetrafiken.se.

Läs mer om kortet här.