Sommarbiljetten – Blekinge all inclusive

På rull, i vågorna, till räls – det finns många sätt att ta sig fram. Med vår Sommarbiljett reser du med våra bussar, skärgårdsbåtar och tåg. Hur mycket du vill för 739 kronor. Från den 13 juni till den 14 augusti. Du köper den enkelt i vår app. Njut av sommaren – välkommen ombord! 

Köpställen

Du köper enkelt Sommarbiljetten i vår app. Här på vår webbplats kan du även köpa Sommarbiljetten för att skicka till valfri mobil som har vår app.

Du som redan har ett resekort kan välja att köpa och ladda upp Sommarbiljetten till det. Det gör du hos våra ombud, i biljettautomat, här på blekingetrafiken.se eller ombord på pendelbåt. Du som vill köpa ett nytt resekort gör det hos våra ombud eller här på blekingetrafiken.se.

Läsa mer om var du kan köpa din biljett:

Giltighet

Sommarbiljetten finns att köpa från och med 23 maj. Med Sommarbiljetten reser du obegränsat på buss, tåg och skärgårdsbåtar i hela Blekinge från 13 juni till och med 14 augusti.

Resor över länsgränsen

Sommarbiljetten gäller inom Blekinge. Ska du resa vidare behöver du köpa en giltig biljett från och med första hållplats eller station i det län du reser in i.

Om du exempelvis ska resa med tåg till Malmö behöver du köpa en biljett från och med Bromölla Station. Om reser med tåg till Kalmar köper du biljett från och med Vissefjärda station. Om du reser till Växjö med buss köper du biljett från och med Elersås. Biljetterna köper du av SkånetrafikenKalmar länstrafik eller Länstrafiken Kronoberg.

Aktivering

Du behöver inte aktivera köpt Sommarbiljett, biljetten är automatiskt aktiverad under giltighetstiden. Det innebär att du kan ha biljetter som du ännu inte aktiverat tillsammans med en förköpt Sommarbiljett.

Förlustgaranti

Sommarbiljetten omfattas av vår förlustgaranti, förutsatt att du är registrerad på Mitt konto i appen eller att biljetten är laddad på ett resekort som är registrerat på Mitt konto. 

Logga in på Mitt konto eller skapa ett nytt konto. 

Pris

Med Sommarbiljetten reser du med våra bussar, skärgårdsbåtar och tåg. Hur mycket du vill för 739 kronor. Från den 13 juni till den 14 augusti.

Barn under sju år reser alltid gratis med oss. Det gäller för upp till två barn per betalande vuxen i skärgårdstrafiken och obegränsat antal på buss och tåg.