Hop-on Hop-off

Upplev Karlskrona från vattnet

24 juni - 18 augusti 2019 är förra årets succé, Hop-on Hop-off, tillbaka. Hoppa av vid en historisk sevärdhet eller njut av glittrande hav och låt dig inspireras av guidningen ombord. Hop-on Hop-off är det perfekta sättet att få ut det bästa av sommaren och av staden på vattnet. Turen binder ihop centrala Karlskronas besöksmål och platser, en upplevelse som passar både turister och Karlskronabor.

Två båtar 
Du har två olika båtar att välja mellan, guidning finns ombord på båda. M/F Annaskär är öppen och har inga faciliteter. På M/F Gåsefjärden kan du välja att sitta ute eller inne och det finns enklare servering och toalett. 

Biljetter & Priser
Köp en dagsbiljett för 85 kr och res hur mycket du vill på linjen, barn betalar 40 kr. Dagsbiljetten gäller även för resor med buss i centrala Karlskrona. Sommarkortet gäller såklart även på Hop-on Hop-off. 

Guidning
Ombord båtarna finns hörlurar med guidning på fyra olika språk samt en barnvänlig svensk version.

Förbokning för resor till Basareholmen
Tre gånger om dagen har du möjlighet att resa med Hop-on Hop-off från Fisktorget till Basareholmen för en guidad tur av ön. Biljetter måste förbokas via Turistbyrån, telefon 0455-30 34 90.

Linjekarta för skärgårdstrafik med Hop-on Hop-off, 2019

Tidtabell, sommar 2019