Sommarkort skolungdom

Har du inte fått ditt Sommarkort efter vecka 26 eller är folkbokförd i Blekinge men studerar i ett annat län så kan du ansöka om ett gratis Sommarkort här. Observera att din ansökan måste vara komplett och samtliga fält behöver vara korrekt ifyllda för att vi ska kunna behandla din ansökan.

Fyll i ansökan nedan och ta en bild på ditt studieintyg eller betyg och skicka till sommarkort.skolungdom@blekingetrafiken.se. Skriv ditt namn och skola i ämnesraden.

Har du redan köpt det vanliga Sommarkortet eller Sommarbiljetten i appen men har rätt till ett Sommarkort skolungdom kan du ansöka om återbetalning via formuläret för förseningsersättning. Kvitto ska bifogas om du köpt ett Sommarkort.

Vad gäller ansökan?

Viktigt!

För att få ett Sommarkort skolungdom behöver du komplettera denna ansökan genom att skicka en bild på ditt studieintyg eller betyg till sommarkort.skolungdom@blekingetrafiken.se
Skriv namn och skola i ämnesraden.
 

Dina kontaktuppgifter

Skolans kontaktuppgifter

Vi kan behöva kontakta din skola för att bekräfta att du studerat där.
Vilken årskurs avslutade du vårterminen 2019?
Genom att skicka formulären godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt.
Läs mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter här:
► Blekingetrafiken och GDPR