2019-04-04 10:19  |  Nyhet

Dags att planera årets första skärgårdsutflykt?

Nu är skärgårdstidtabellen för 2019 här. Ladda ner den redan idag och börja planera årets skärgårdsutflykter. Inom kort kommer den tryckta skärgårdstidtabellen finnas tillgänglig hos ombud, återförsäljare och turistbyråer i Blekinge.

Hela boken eller bara en skärgårdslinje?

Skärgårdstidtabellen för hela Blekinge hittar du att ladda ner här. Vill du bara ha en tidtabell för en speciell linje går det även att ladda ner separata tidtabeller. Tidtabeller på linjenivå hittar du under varje kommun.

Nyheter inför sommarsäsongen, 24 juni – 18 augusti

Vi har skärgårdstrafik i Blekinge året runt. Mest trafik har vi under sommarsäsongen, 24 juni – 18 augusti. Här kan du läsa mer om nyheter inför årets sommarsäsong.

Karlshamn – Eriksberg
Lördag och söndag kan du resa mellan Karlshamn och Eriksberg, tidtabell hittar du här.

Sen kvällstur från Hanö
På fredagar och lördagar är det möjligt att stanna kvar lite längre på Hanö. Sista turen tillbaka till Nogersund avgår kl. 21.25. Tidtabeller till Hanö hittar du här.

Hop-on Hop-off
Hop-on Hop-off återvänder med dagliga båtturer runt centrala Karlskrona. Nytt för i år är en extra tur under sen eftermiddag samt att en dagsbiljett även gäller för resor med buss i centrala Karlskrona. Resor till Basareholmen måste i år förbokas. Läs mer om Hop-on Hop-off här. 

Tur och retur till Utklippan
Torsdag-söndag är det möjligt att resa mellan Handelshamnen och Utklippan. Resan måste förbokas och du köper en tur-och retur via vår hemsida. Biljetter för årets säsong kommer att släppas den 1 juni. . Läs mer om Utklippan här.