Bli projektkoordinator för vårt populära Crew

Det bubblar av förberedelser inför sommarens event-turné. Nu söker vi dig som vill driva vårt populära Crew och praktiskt genomföra årets aktiviteter tillsammans med detta team. Vi erbjuder en ansvarstagande roll för dig som har ett härligt driv, är utåtriktad och positiv.

Om jobbet

Som projektkoordinator för vårt Crew arbetar du med att planera, samordna och genomföra event. Det inkluderar även ansvar i form av att du blir coach, teamledare för övriga Crew-deltagare och du har rapporteringsskyldighet.

Det finns en övergripande planering av såväl aktiviteter och event som du ska följa.

Event-turnén har olika syften, dels marknadsföring av resor och biljetter dels bidra till att stärka Blekingetrafikens varumärke genom nöjdare kunder och allmänhet. Rent praktiskt deltar Crewet vid sommarens olika festivaler och evenemang i Blekinge samtidigt som vi gör egna turnéstopp.

Anställningen sträcker sig från juni till augusti, efter överenskommelse. Innan du börjar får en introduktionsutbildning, tillsammans kommer vi överens om när det skulle passa.

Om dig

Vi söker dig med hög social kompetens som obehindrat behärskar svenska i tal och skrift, meriterande är även om du behärskar andra språk. Gillar att tillhöra ett team och tycker det är kul med utmaningar. Arbetet kommer att kräva struktur, driv och ett eget ansvar.

Egenskaper hos dig som person är att du har god samarbetsförmåga och att du gillar att ta tag i saker, leda och coacha ditt team. Ibland blir du en problemlösare, ibland en idéspruta.

Du har god lokalkännedom om Blekinge, god kännedom om Blekingetrafiken, samt körkort med behörighet B. Vi ser att du är fyllda minst 18 år.

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren och vi vill så klart att du ska kunna arbeta under de redan inplanerade eventen. All planering av event och praktiskt arbete sker under kontorstid från vårt kontor i Karlskrona. Utöver detta genomförs de inplanerade eventen under olika tider och veckodagar, runt om i hela Blekinge där du också kommer att delta. 

Arbetstid enligt fastställt schema. Sysselsättningsgrad kommer att ligga mellan 80–100 % under perioden. 

Lön enligt avtal.

Vi kommer tillämpa löpande urval i rekryteringen. 

Ansökan