Sommarjobba i vårt Crew

Vi erbjuder en roll i vårt populära Crew där du tillsammans med teamet marknadsför Blekingetrafiken i sommar. Sommarjobbet passar dig som är utåtriktad men som inte bara gillar att möta människor, utan som också är väldigt duktig på det. Du lyssnar in och bemöter människor professionellt, vilket resulterar i positiva möten och minnen.

Om jobbet

Som deltagare i Crewet förmedlar du kunskap om kollektivtrafiken på ett enkelt och intresseväckande sätt. Crewets närvaro innebär alltid någon form av aktivitet som kopplas samman med vad det är för typ av event. Vi deltar i sommarens olika festivaler och evenemang och åker runt på olika platser i Blekinge och informerar om vår trafik och våra produkter.

Crewet finns på plats på alla de stora orterna i Blekinge vid återkommande tillfällen. På plats träffar vi ofta de som sällan eller aldrig reser med oss. I mötet får vi chansen att svara på eventuella frågor samt sprida våra budskap på ett annorlunda och tilltalande sätt som påminner dem om att åka kollektivt. Många av de som reser med bil känner inte till vilka andra möjligheter som finns, vilken busslinje som går förbi arbetsplatsen eller hur de köper sin biljett. Med hjälp av Crewet vill vi skapa förutsättningar för att förändra detta resebeteende.

Om dig

Vi söker dig med hög social kompetens som obehindrat behärskar svenska i tal och skrift, meriterande är även om du behärskar andra språk. Du har en utåtriktad personlighet där nyfikenhet och intresse för människor är äkta. Gillar att tillhöra ett team och tycker det är kul med utmaningar. Arbetet kommer att kräva struktur, driv och ett eget ansvar.

Eftersom vi utbildar dig om vår verksamhet kommer vi inte lägga fokus på kunskap utan istället lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper med målsättningen att bygga ett bra Crew.

Du har god lokalkännedom om Blekinge samt körkort med behörighet B. Vi ser att du är fyllda minst 18 år.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande jobb med goda förutsättningar för en minnesvärd sommar. För att Crewet ska bli komplett söker vi fyra deltagare.

Tjänsten är en visstidsanställning under juni – augusti och du arbetar enligt schema. Kvällar och helger förekommer. Eftersom evenemangen varierar i omfattning är ditt schema och sysselsättningsgrad olika från vecka till vecka. Du avlönas per timme och lön är enligt avtal.

Vi kommer tillämpa löpande urval i rekryteringen. 

Ansökan