Sommarvikarier 2020

Upplev Karlskrona när det är som bäst och få samtidigt värdefull arbetslivserfarenhet och inkomst.

Om tjänsten

Vi söker sommarvikarier till Blekingetrafiken. Du och kollegorna kommer att jobba med beställning och trafikledning av fordon inom serviceresor och trafikupplysning till våra kunder som åker buss, tåg och båt. Man jobbar i en callcenter-miljö där man sköter mycket av servicen via telefon och dator.

Kvalifikationer

Du ska ha god lokalkännedom i Blekinge och om våra angränsande län. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift och engelska flytande i tal. Vi ser även att du har avslutade gymnasiestudier och erfarenhet av ett serviceyrke.

Personliga egenskaper som är önskvärda är följande såsom riktigt serviceinriktad, engagerad, noggrann, positiv, bra på att kommunicera och har god förmåga att koordinera.

Arbetstid och varaktighet

Vikariaten sträcker sig under tio veckor mellan den 8 juni till den 16 augusti. Innan du börjar får du tre veckors betald utbildning, tillsammans kommer vi överens om när det skulle passa.

Efter sommarvikariatet så finns det möjlighet till fortsättning som vikarie då våra ordinarie behöver ledighet med mera.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2020. Ansökan görs via regionblekinge.se.

Har du frågor?

Skicka e-post till Torbjörn Marath via torbjorn.marath@regionblekinge.se.