Vill du jobba i vår kundservice i sommar?

Vi på kundservice ansvarar för trafikupplysning, koordinering och trafikledning av serviceresor på Blekingetrafiken. Ta chansen att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet genom att jobba med oss i sommar.

Om jobbet

Du kommer i vår kundservice att jobba med att hantera beställningar av serviceresor och dirigera fordon inom serviceresor, samt med trafikupplysning som riktar sig till våra kunder som åker buss, tåg och båt. Viktigt i rollen är att erbjuda en service av högsta kvalitet och att man ger det lilla extra för kunden som är så avgörande för att vända en negativ upplevelse till det bättre. För oss är det viktigt att kunden alltid får svar och återkoppling samt att varje kontakt ses som en möjlighet att skapa magi. Vi arbetar hela tiden med att skapa den bästa kundresan.

Vi jobbar i en callcentermiljö där vi sköter mycket av servicen via telefon och dator. I vår kundservice får du svara på frågor som gäller all vår trafik såsom biljettsystem, beställa biljetter till utomlänsresor et cetera. Vi har även hand om anropsstyrd trafik samt beställning av öppen närtrafik inom länet.

Om dig

För oss är det A och O att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du ska kunna prata och skriva flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du kan ytterligare språk. Självklart har du en god lokalkännedom i Blekinge län och om våra angränsande län. Vi ser även att du har avslutade gymnasiestudier, är över 18 år och har erfarenhet av ett serviceyrke.

Erfarenhet av arbete med kundservice i en callcentermiljö är meriterande.

Du är effektiv i ditt arbetssätt och lyhörd som person, vilket gör att du snabbt kan identifiera kundens behov. Du ligger steget före och kan avhjälpa situationer som annars hade påverkat kunden negativt. Att du är den som ansvarar för att ge kunden den hjälp den behöver, är något som driver dig och ger dig positiv energi. Är du även lösningsfokuserad och pedagogisk kommer du att nå långt.

För att jobba hos oss på Blekingetrafiken ska du vara strukturerad i ditt arbetssätt och ha god samarbetsförmåga med dina kollegor. Vi lägger stor tyngd på personliga egenskaper såsom stresstålighet och noggrannhet. 

Om tjänsten

Vi söker nu tre sommarvikarier till vår kundservice. Efter sommarvikariatet finns det möjlighet till arbete som vikarie.

Vikariaten sträcker sig mellan 26 juni–20 augusti. Innan du börjar har du fyra veckors betald utbildning, tillsammans kommer vi överens om när det skulle passa.

Ansökan