Nyheter och pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad. Här samlar vi det mesta som händer i vår verksamhet, såsom nyheter och pressmeddelanden.

Senast uppdaterad: 2023-01-17 klockan 11.49

Bussiga nyheter från 13 december

Pass på, du som åker buss! Från och med den 13 december har vi nyheter som kanske berör just dig. Som vanligt rekommenderar vi dig att söka resa och köpa biljett i appen - smidigt och alltid nära till hands. 

Tidigarelagda morgonturer med linje 122 Torhamn–Jämjö

För att bussen ska passa så många som möjligt kommer linje 122 få två ändrade avgångstider under morgonen. Dagens avgång klockan 6.30 från Jämjö får ny tid klockan 5.57. Även avgång klockan 6.57 från Torhamn får en ny tidigarelagd avgångstid klockan 6.24.

För att inte missa ändringar i tidtabellen utan alltid ha aktuella busstider rekommenderar vi dig att åka med appen. 

När bussen kommer till Jämjö fortsätter den som linje 2 mot centrum. Vill du hellre fortsätta med linje 2 snabbuss ska du byta buss i Jämjö. Välkommen ombord! 

Fler turer under rusningstrafiken med linje 3 i Karlskrona

Hej vad det går! Nu förstärker vi linje 3 med sex nya turer i båda riktningarna mellan Afvelsgärdesvägen och centrum, under rusningstrafik. På den här sträckan har du alltså en tur var tionde minut att välja på under morgonen och eftermiddagen.

För att inte missa ändringar i tidtabellen utan alltid ha aktuella busstider rekommenderar vi dig att åka med appen. Vi ses! 

Linje 433 Norje–Mjällby–Ljungaviken–Sölvesborg

Den sista avgången med linje 433 i Sölvesborg senareläggs med fem minuter, från klockan 16.25 till 16.30.

Linje 320 Karlshamn–Åryd–Bräkne-Hoby–Ronneby/Karlskrona

Linje 320 får vissa mindre justeringar i tidtabellen på i princip alla turer. Dessutom vill vi berätta att turen som är i Karlshamn strax innan klockan 8 går en annorlunda väg. Bussen stannar för avstigande närmare Väggaskolan. När turen passerat resecentrum fortsätter den vidare till Strömmaområdet och Kreativum och blir på så vis en anpassad buss för dig som är elev i grundskolan och på gymnasiet.

Ta en extra titt i appen innan du ska åka!

Publicerad: 2021-11-26 klockan 13.15