Nyheter och pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad. Här samlar vi det mesta som händer i vår verksamhet, såsom nyheter och pressmeddelanden.

Senast uppdaterad: 2023-01-24 klockan 11.32  |  Arkiverad

Dags att planera årets första skärgårdsutflykt?

Nu är skärgårdstidtabellen för 2019 här. Ladda ner den redan idag och börja planera årets skärgårdsutflykter. Inom kort kommer den tryckta skärgårdstidtabellen finnas tillgänglig hos ombud, återförsäljare och turistbyråer i Blekinge.

Hela boken eller bara en skärgårdslinje?

Vill du bara ha en tidtabell för en speciell linje går det även att ladda ner separata tidtabeller. Tidtabeller på linjenivå hittar du om du klickar på en specifik linje på vår sida om skärgårdstrafiken.

Nyheter inför sommarsäsongen, 24 juni–18 augusti

Vi har skärgårdstrafik i Blekinge året runt. Mest trafik har vi under sommarsäsongen, 24 juni – 18 augusti. Här kan du läsa mer om nyheter inför årets sommarsäsong.

Karlshamn – Eriksberg

Lördag och söndag kan du resa mellan Karlshamn och Eriksberg.

Sen kvällstur från Hanö

På fredagar och lördagar är det möjligt att stanna kvar lite längre på Hanö. Sista turen tillbaka till Nogersund avgår klockan 21.25.

Hop-on Hop-off

Hop-on Hop-off återvänder med dagliga båtturer runt centrala Karlskrona. Nytt för i år är en extra tur under sen eftermiddag samt att en dagsbiljett även gäller för resor med buss i centrala Karlskrona. Resor till Basareholmen måste i år förbokas.

Tur och retur till Utklippan

Torsdag-söndag är det möjligt att resa mellan Handelshamnen och Utklippan. Resan måste förbokas och du köper en tur-och retur via vår hemsida. Biljetter för årets säsong släpps den 1 juni.

Publicerad: 2019-04-04 klockan 10.19