Nyheter och pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad. Här samlar vi det mesta som händer i vår verksamhet, såsom nyheter och pressmeddelanden.

Senast uppdaterad: 2022-05-17 klockan 09.03  |  Nyhet  |  Arkiverad

Köp dina bussbiljetter på Hemmakväll i Karlskrona

Fredagen den 8 april kl 10 öppnar Hemmakväll sina nyrenoverade lokaler mittemot Karlskronas största hållplats Centrum, på Parkgatan 3 i Karlskrona. I samband med det öppnar Blekingetrafiken ännu ett försäljningsställe i Karlskrona.

Hos Hemmakväll kan Blekingetrafikens kunder köpa och ladda Resekort och köpa biljetter till buss- och tågtrafiken. Man kan betala med både bankkort och kontanter. På Hemmakväll får kunderna personlig service och får information om kollektivtrafiken, och de kan dessutom få tips på olika resmöjligheter i länet. Blekingetrafikens personal kommer att finnas på plats under dagen.

– Vi är glada över att kunna berätta att Hemmakväll blir ett av våra nya försäljningsställen. Först och främst är läget bra, mitt i centrala Karlskrona, och precis vid en av våra största hållplatser. Dessutom är öppettiderna generösa, vilket ger en bra service åt våra kunder, säger Magnus Johansson, ordförande Trafiknämnden, Region Blekinge.

– Vi ser fram emot det nya samarbetet med Blekingetrafiken. Efter en veckas renovering av butiken ska det bli roligt att idag slå upp portarna med denna nya tjänst i bagaget som kommer att göra att vi kan erbjuda kunderna det lilla extra, säger Markus Rodlert, VD Hemmakväll Karlskrona:

Hemmakväll har generösa öppettider
Hemmakväll har öppet alla dagar.
Måndag-torsdag 10-22
Fredag-lördag 10-23
Söndag 12-21

För mer information:
Magnus Johansson, Ordförande Trafiknämnden, Region Blekinge
E-post: magnusj.gredeby@gmail.com
Mobil: 0708-10 98 50

Carl-Gustaf Johansson, Försäljningsansvarig, Blekingetrafiken
E-post: c-g.johansson@blekingetrafiken.se
Telefon: 0455-32 21 17

Publicerad: 2016-04-08 klockan 08.26