Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.

Ny tidtabell 12 augusti

Publicerad: 2024-06-26 klockan 15.00

Från och med den 12 augusti har vi ny tidtabell. Här kan du läsa om nyheterna.

Vi rekommenderar dig att hålla dig uppdaterad på våra tidtabeller i appen eller här på hemsidan i resesök. Det kan ha gjorts minutjusteringar på just din busslinje. De största nyheterna från och med den 12 augusti samlar vi här.

Ronneby

Linje 1 Kallinge får fler turer som kör hela vägen till F17, både måndagar–fredagar och på söndagar. Det här är för att förenkla för dig som är värnpliktig och/eller arbetar på flottiljen.

Linje 2 Ronnebyhamn–Ekenäs har ändrad tidtabell för att bättre passa Öresundstågs avgångs- och ankomsttider.

Linje 150 Listerby–Karlskrona kommer fortsatt att köra som vi gjort under sommaren. Det vill säga fler turer på lördagar och söndagar. Turerna med linje 150 ska passa för dig som arbetspendlar till Blekingesjukhuset i Karlskrona.

Karlshamn

Linje 320 Åryd–Bräkne-Hoby kommer fortsatt att köra som vi gjort under sommaren, förutom under morgonen då turerna är något färre. Ta därför en extra titt i tidtabellen om du ska åka.

Linje 362 Svängsta–Ringamåla–Tostarp kommer att köra via hållplats City Gross så att du kan stiga på här om du vill.

Sölvesborg

Den första mogonturen på lördagar med linje 1 Falkvik är borttagen på grund av för få resenärer som har rest.

Linje 2 Hörvik–Nogersund–Mjällby har ändrad tidtabell på helgerna så att turerna passar bättre till Öresundståg.

Linje 433 Ljungaviken–Mjällby–Norje har ändrad tidtabell längs hela linjen. Som du ser i tidtabellen är även vissa turer anropstyrda. Det innebär att du behöver förbeställa din resa 2 timmar innan. Du väljer mellan turerna i tidtabellen men bussen kör alltså endast efter beställning. Ring oss på 0455-165 00 och beställ din resa.

Linje 561 och 562 har ändrade tidtabeller. Du hittar aktuella tider hos Skånetrafiken.

Olofström

Linje 681 Vilboken kommer inte längre att köra till hållplats Agrasjö eller Ekhagsvägen, sista hållplats för linjen blir därför Läkarstationen.

Linje 682 Ryd–Kyrkhult har två eftermiddagsturer som är justerade från Olofströms resecentrum.

Linje 683 som tidigare har varit en skolskjutslinje för att öka trafiksäkerheten för skolelever, kommer att köra som vanligt men inte som skolskjuts. Nu är trafiksäkerheten uppfylld och skoleleverna är därför inte längre berättigade skolbiljett. Eleverna kommer att kunna åka med bussen från och till hållplatsen Ekerydsskolan, men får köpa biljetten i vår app eller till ett resekort.

Sidan publicerad: 2024-06-26 klockan 15.00