Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.
En kvinna med tatueringar och piercingar håller i en gitarr ombord på ett Öresundståg.

Evenemangstrafik

Njut av sommarens evenemang, ställ bilen hemma. Vi tar dig dit och hem.

Alla tider finns i vår app och biljetten köper du enkelt i appen innan du ska resa. Det vore riktigt klokt att ta en kik innan du bestämmer om du verkligen ska ta bilen.

Sweden Rock Festival

I sommar erbjuder vi flera resmöjligheter till och från Sweden Rock! Du reser enkelt med våra bussar och tåg, oavsett om du behöver pendla varje dag eller endast ta dig till och från festivalen.

Från Karlskrona, Bergåsa, Ronneby och Bräkne-Hoby

Ta tåget till Karlshamns resecentrum och byt till extrainsatta Kustbussen 666. Du har en tur i timmen med Öresundståg att välja mellan. När du kommer till Karlshamns resecentrum har du tio minuter på dig att byta till vår extrainsatta Kustbussen 666. Kustbussen 666 kör såklart både onsdag, torsdag, fredag och lördag. Det går även några turer på söndagen från Norje Bro.

Bussen stannar vid hållplats Norje Bro som ligger 400 meter i östlig riktning från Sweden Rocks entré. 

Från Karlshamn

Du bor i Karlshamn åker givetvis enkelt med Kustbussen 666. Andra resealternativ är Öresundståg eller Pågatåg till Sölvesborg, samt buss linje 350 mellan Karlshamn och Sölvesborg.

Till Karlshamn, Bräkne-Hoby, Ronneby och Karlskrona

Från Sweden Rock reser du med extrainsatta Kustbussen 666 från hållplats Norje Bro. Hållplatsen ligger cirka 400 meter från utgången i östlig riktning. Du har en avgång i timmen att välja mellan.

Turerna under dagen och kvällen tar dig till Karlshamns resecentrum, där du enkelt byter till Öresundståg österut. De sena kvälls- och natturerna med Kustbussen 666 kör dig hela vägen, utan byte, till bland annat Ronneby, Listerby, Nättraby för att nå slutdestination Karlskrona centralstation. 

Från Ronneby Airport

Du som kommer med flyg åker vidare med buss linje 1 till Ronneby resecentrum. Där byter du till Öresundståg mot Karlshamn. Vid Karlshamns resecentrum tar du Kustbussen 666 för vidare resa till Norje Bro och Sweden Rock.

Lövmarknaden

Vi kör extrainsatta bussturer inom kommunen i stort sett hela dagen ända in på småtimmarna. En nyhet i år är att det nu finns fler turer även med linje 7 Långö.

Du som bor i Lyckeby och brukar resa med linje 2 eller 123 ska tänka på att hållplatserna Lösen, Östra Torp och Kronotorp är avstängda och att all busstrafik och biltrafik leds om på grund av ombyggnationen av E22. Ta därför en extra titt i tidtabellen var din närmsta hållplats ligger.

Killebom

Till Sölvesborg tar du dig enkelt med tåg eller buss. Vi har extrainsatta turer med linje 350 mellan Karlshamn och Sölvesborg och linje 561 Olofström–Bromölla.

Det blir självklart även extrainsatta turer denna stadsfestival med linje 1 Falkvik, linje 2 Hörvik–Nogersund–Mjällby och linje 433 Ljungaviken–Mjällby.

Du som bor i Svängsta, Olofström eller Jämshög kan ta buss linje 650 som är en extrainsatt linje under Killebom.

Tosia Bonnadan

Till Ronneby tar du dig enkelt med tåg eller buss. Resecentrum ligger nära stan och Tosia Bonnadagarnas myller. För dig som bor inom kommunen har vi flera bussturer att välja mellan.

Hasslöfestivalen

Till Hasslöfestivalen från Karlskrona

Fredag avgår bussen från Karlskrona centralstation klockan 17.20.

Lördag avgår bussen från Karlskrona centralstation klockan 15.20.

Till Karlskrona

Under torsdagen har vi utökat med en kvällstur från festivalhållplatsen till Nättraby. Bussen avgår klockan 23.15 och tar dig till hållplats Nättraby hörnet, där du kan byta till linje 5 för vidare resa mot Karlskrona centralstation.

Torsdag finns även en senare tur till Karlskrona som avgår klockan 01.00 från festivalhållplatsen.

Fredag avgår bussen från festivalhållplatsen klockan 00.00 och klockan 01.15.

Lördag avgår bussen från festivalhållplatsen klockan 00.00 och klockan 01.15.

Till Hasslöfestivalen från Ronneby

Torsdag avgår bussen från Ronneby resecentrum klockan 18.00.

Fredag avgår bussen från Ronneby resecentrum klockan 17.00.

Lördag avgår bussen från Ronneby resecentrum klockan 14.00 och 15.00.

Till Ronneby

Under torsdagen har vi utökat med en kvällstur från festivalhållplatsen till Ronneby klockan 23.15. På torsdagen avgår bussen även klockan 01.00.

Fredag avgår bussen från festivalhållplatsen klockan 00.00 och 01.15 Bussen fortsätter till Karlshamn om det finns resande som ska dit.

Lördag avgår bussen från festivalhållplatsen klockan 00.00 och 01.15. Bussen fortsätter till Karlshamn om det finns resande som ska dit.

Östersjöfestivalen

Till Karlshamn tar du dig enkelt med tåg eller buss. Vi kör dessutom extrainsatta bussturer inom kommunen och till Ronneby. På fredag och lördag finns såklart nattbussar att välja mellan exempelvis till Hällaryd, Bräkne-Hoby och Ronneby. Alla nattbussar efter klockan 21 kör från Hinseberget.

Du som ska till Ronneby eller Karlskrona på kvällen åker enklast med tåg eller Kustbussen 600. Kustbussen 600 kör sent på onsdag, torsdag, fredag och lördag. Tänk på att Kustbussen 600 inte kör via hållplats Erik Dalbergsgatan, Karlshamns resecentrum, Karlshamn Centrum öst eller Bodetorpsskolan Karlshamn under Östersjöfestivalen.

Karlskrona Skärgårdsfest

Vi har lyssnat på alla våra fina kunder och utökar bussturerna även under onsdagen och torsdagen. Ta en extra titt på linjerna 2 Jämjö–Lyckeby, linje 3 Bastasjö, linje 4 Rödeby, linje 5 Nättraby och linje 6 Verkö. Här finns det nattbussar också!

Linje 4 finns för dig som reser till och från Rödeby. Det finns även fler kvällsturer med linje 172 både onsdag, torsdag, fredag och lördag.

Med linje 173 åker du som ska från och till Alnaryd, Tving, Fridlevstad eller Rödeby. Linje 4 finns för dig som reser till och från Rödeby. Det finns kvällsturer till Tving både onsdag, torsdag, fredag och lördag. De sena turerna går till Eringsboda om det finns resande som ska dit.

För dig som reser från Karlshamn och Ronneby till Karlskrona är tåget ett klokt alternativ under Skärgårdsfesten. Vi har även många turer med linje 150 och Kustbussen 600 att välja mellan. Tänk på att Kustbussen 600 inte kör inom Ronneby på kvällarna och nätterna, utan alltid direkt Karlshamn. Du som ska till Ronneby på kvällen och natten tar därför linje 150 i stället.

Hällevik Tradjazzfestival

Till Nogersund tar du dig enkelt med linje 2. Förutom de ordinarie turerna finns det flera extrainsatta kvällsturer på torsdag, fredag och lördag. Du som ska resa till Nogersund på söndagen har en buss i timmen att välja mellan.