Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.
En kille trycker på en knapp med ordet "stop".

Regler och villkor

Våra produkter och tjänster omfattas av lagar och regler. Det reglerar vad vi och våra resenärer har för rättigheter och skyldigheter.

Blekingetrafikens köpvillkor

Dessa köpvillkor tillsammans med gällande priser, gäller för köp av biljetter och eventuella tilläggstjänster i Blekingetrafikens biljettsystem. Läs mer om Blekingetrafikens köpvillkor.

Kampanjvillkor

Blekingetrafikens kampanjvillkor tillämpas vid tillfälliga kampanjer och erbjudanden. Kampanjvillkoren gäller under kampanjperioden och måste följas vid deltagande. Läs mer om våra kampanjvillkor.

Lagar och regler kring kollektivtrafiken

Gällande lagar och regelverk kring kollektivtrafiken i Sverige. Läs mer om lagar och regler kring kollektivtrafiken.

Om kakor

Vi använder så kallade kakor för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer om kakor.

Personuppgiftshantering vid kameraövervakning

På Krösatåg är SJ ABs medarbetare utrustade med kroppsburna kameror för att öka tryggheten och säkerheten för resenärer och medarbetare. Dessutom är fasta trygghetskameror installerade ombord på tågen. Detta för att förebygga hotfulla och våldsamma situationer samt att dokumentera incidenter. Läs mer om personuppgiftshantering vid kameraövervakning.

Regler för skydd av personuppgifter

Från den 25 maj 2018 gäller den Europeiska unionens allmänna dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation). Det är en lag som ställer krav på hur vi skyddar din personliga integritet. Lagen ger dig bättre kontroll över dina personliga uppgifter, vilka vi har och hur vi använder dem. Läs mer om regler för skydd av personuppgifter.

Resevillkor för kollektivtrafiken i södra Sverige

Resevillkoren för kollektivtrafiken i södra Sverige gäller för resor med Blekingetrafiken, Hallandstrafiken, Jönköpings Länstrafik, Kalmar länstrafik, Länstrafiken Kronoberg och Skånetrafiken. Resevillkoren gäller även för länsöverskridande resor med Öresundståg till och från Göteborg i Västtrafiks område.

Läs mer om resevillkor för kollektivtrafiken i södra Sverige eller läs mer om de särskilda villkor som gäller i Blekinge.

Villkor för Blekingetrafikens företagskonto

Dessa villkor (”företagsvillkoren”) gäller för köp hos Blekingetrafiken (organisationsnummer: 232100-0081). Läs mer om villkor för Blekingetrafikens företagskonto.

Sidan uppdaterad: 2024-06-06 klockan 09.06