Sommarbiljett Blekinge och Skåne

Blekinge + Skåne = sant

Nu kan du boosta din blekingska sommarturné med Skånes skönaste stopp. Med Sommarbiljett Blekinge och Skåne reser du precis hur mycket du vill mellan den 15 juni och den 15 augusti. Vi har även Sommarbiljett för Blekinge, 769 kronor.

Priser

Ett och samma pris för alla – 1219 kronor. Barn under sju år reser alltid gratis med oss.

Försäljningsställen

Du kan endast köpa Sommarbiljett Blekinge och Skåne via vår app. Läs mer om vår app.

Giltighet

Sommarbiljett Blekinge och Skåne är giltig från 15 juni till och med den 15 augusti i hela Blekinge och Skåne ombord på bussar och tåg, samt på båtar i Blekinge. Totalt får tre personer resa tillsammans på en Sommarbiljett Blekinge och Skåne, varav två personer mellan 7–19 år och en person som är 20 år eller äldre.

Biljetten aktiveras automatiskt under giltighetstiden.

Så reser du med Sommarbiljett Blekinge och Skåne i skärgårdstrafiken

Sommarbiljett Blekinge och Skåne gäller på alla våra skärgårdsturer i Blekinge. Visa upp biljetten när du går ombord. För resor i skärgårdstrafiken reser två barn under 7 år gratis per giltig Sommarbiljett Blekinge och Skåne.

Reser du från Fisktorget i Karlskrona visar du biljetten i informationskiosken vid bryggan för att få en giltig biljett till din valda skärgårdstur.

Zoner

Sommarbiljett Blekinge och Skåne gäller i samtliga zoner i Blekinge och Skåne. Biljetten är alltså giltig i hela länen.

Förlustgaranti

Sommarbiljett Blekinge och Skåne omfattas av vår förlustgaranti, förutsatt att du är registrerad och inloggad på Mitt konto i appen. Logga in på Mitt konto eller skapa ett nytt konto.