Nyheter och pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad. Här samlar vi det mesta som händer i vår verksamhet, såsom nyheter och pressmeddelanden.

Senast uppdaterad: 2023-01-24 klockan 10.38  |  Nyhet  |  Arkiverad

Sommarens trafiknyheter, 2020

Anropsstyrda turer, tider anpassade för arbetspendlare, och nattstopp, är några av sommarens nyheter med start 15 juni.

Karlskrona

Fler resmöjligheter på lördagar

I sommar när vill vi tipsa dig om dina resalternativ mellan Kristianopel och Fågelmara och mellan Torhamn och Jämjö på lördagar. De flesta av turerna kör vi endast om du ringer och förbokar. På sätt använder vi våra fordon på ett effektivt sätt och sparar på miljön. Sök din resa i appen!

Dags att prova båten till stan?

Året runt, måndag till fredag kör vi mellan Horns brygga och Handelshamnen. Resan tar 20 minuter. Sök och köp din resa i appen!

Ronneby

Johannishus- eller Listerbybo?

När du vill prova arbetspendla med oss finns det turer med linje 255 och 256 som tar dig till och från hållplats E22. Turerna på morgonen och eftermiddagen är anpassade så att du kan åka vidare till Ronneby eller Karlskrona. Res med omtanke och ta hand om dig i sommar!

Vi tar dig till Järnavik

Precis som förra sommaren erbjuder vi turer mellan Järnaviks brygga och Hallabro, via Bräkne-Hoby och Backaryd på fredags- och lördagskvällar. Turerna är anpassade till evenemang på Järnaviks camping. För att åka ska du ringa och beställa resan i förväg. På sätt använder vi våra fordon på ett effektivt sätt och sparar på miljön. Sök din resa i appen!

Kvällsturer från Karöbryggan

Under sommaren kan du ta bussen på fredagar och lördagar från Karöbryggan, via Risatorp och Vidablick till Ronneby resecentrum. Turen avgår klockan 22.26. Biljett köper du i vår app. Tack för att du har en giltig biljett innan du går ombord.

Förboka din tur mellan Eringsboda och Ronneby

Vi tar dig mellan Eringsboda och Ronneby resecentrum, via Kallinge med linje 242. Turerna på morgonen och eftermiddagen kör vi endast om du ringer och förbokar. På sätt använder vi våra fordon på ett effektivt sätt och sparar på miljön. Sök din resa och köp biljett i appen. Tack för att du har en giltig biljett innan du går ombord.

Karlshamn

Tryggare resa med nattstopp

I Karlshamns kommun erbjuder vi nattstopp. Det innebär att du som reser med turer avgångstid efter klockan 21 alla dagar, kan få stiga av på sträckan mellan hållplatser. Du meddelar var du vill stiga av redan när du går ombord på bussen. Bussföraren avgör var det är möjligt och trafiksäkert för dig att stiga av.

Sölvesborg

Provat badbussen till stranden?

Packa badkläderna och åk badbussen till och från stranden i sommar. Från Sölvesborgs resecentrum, via bland annat Ljungaviken, åker du till de vackra stränderna i Torsö och Sandviken. I vår nya app har du alla avgångstider för buss linje 415 och köper enkelt dina biljetter. Res med omtanke och ta hand om dig i sommar!

Publicerad: 2020-06-08 klockan 11.21