Jobba hos oss

Som medarbetare på Blekingetrafiken är du med och bidrar till utveckling och tillväxt i Blekinge. Du jobbar i en verksamhet som påverkar mångas vardag. Vi är 39 medarbetare men vi sysselsätter ca 600 personer genom att vi har upphandlat trafiken och det är andra trafikföretag som kör på vårt uppdrag. 

Kollektivtrafiken är en viktig funktion i samhället för att du ska kunna bo, arbeta eller studera var du vill. Vi bidrar till ett Blekinge där fler vill bo, arbeta och komma på besök. En hög livskvalitet och ett stimulerande arbetsliv görs möjlig av förbättrad tillgänglighet.  

Vi som arbetar på Blekingetrafiken har uppdraget att bidra till att det är enkelt att leva i Blekinge utan bil och vårt mål är att fler ska välja att åka kollektivt.

Vilka är vi?

Blekingetrafiken är en del av Region Blekinge och hos oss finns det en stor bredd av kompetenser. Vi arbetar med trafikplanering, marknadsföring, information, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, beställningsmottagning och kundtjänst.

Vi har vårt kontor på Gräsvik i Karlskrona i en byggnad som ursprungligen byggdes som ett kanslihus för Kungliga Karlskrona Grenadjärregemente. Nu finns såväl Blekinge Tekniska Högskola och Telecom City. Karlskrona finns på UNESCOS världsarvslista.

Vi samarbetar med länets kommuner, Region Blekinge, trafikföretagen och många andra.

Varför ska du börja jobba hos oss?

Du gillar att arbeta med något som gör skillnad och uppskattar att den ena dagen inte är den andra lik. Hos oss ställs du ständigt inför nya utmaningar och utvecklas som person. Vi arbetar utifrån våra värderingar och därför vet vi hur vi ska hantera olika situationer. Dessutom erbjuder vi ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att ta ansvar och lära dig nya saker och ta initiativ. Vi erbjuder en anställning i en framtidsbransch.

Lediga jobb

Lediga jobb hittar du här.