Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.
En buss kör över en bro.

Hejdå tryckt tidtabell

En buss kör över en bro.
Publicerad: 2023-08-04 klockan 12.55

Från den 14 augusti till 16 juni gäller vår hösttidtabell. I samband med tidtabellsskiftet säger vi även hejdå till vår tryckta tidtabellsbok.

Nya digitala vanor

Våra kunders vanor har förändrats och användningen av våra digitala kanaler fortsätter att öka för varje månad, där majoriteten av våra kunder idag använder appen för att söka resor och köpa biljetter. Vi är ett av de sista länstrafikbolagen i Sverige som nu slutar med tryckta tidtabeller för buss och tåg. Anledningen är kundernas nya digitala vanor liksom ekonomiska och miljömässiga skäl.

Flera sätt att hitta tider

Det finns flera sätt att söka resor och hitta tidtabeller.

Appen

Sök resa, köp biljett – klart. Upplev hur smidigt det är att använda vår app. Ladda ner appen Blekingetrafiken till din smartphone så har du alltid tidtabellen med dig.

Webbsidan

På startsidan och på sidan "Sök resa" kan du söka din resa för att få reseförslag om var och när du ska resa. I resesöket kan du bland annat filtrera ut resor med exempelvis buss och tåg, avgångstid eller ankomsttid, bytestid och mycket mer.

Ladda ner eller beställ linjetabeller

På sidan "Tidtabeller" kan du söka och ladda ner tidtabeller i PDF-format för att spara på din enhet eller skriva ut. För dig som ändå vill ha en tryckt tidtabell finns en ny funktion där du kan beställa en linjetabell med posten. Av miljöskäl uppmanar vi dig att i förstahand ladda ner tidtabeller till din enhet.

Tidtabeller på hållplatsen

Tidtabellsanslag kommer fortsättningsvis att finnas på majoriteten av våra hållplatser.

Kontakta vår kundservice

Som vanligt är du välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att svara på frågan när bussen eller tåget går. Kundservice kan även hjälpa dig att beställa hem en tidtabell.

Sidan uppdaterad: 2024-03-18 klockan 10.56