Nyheter och pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad. Här samlar vi det mesta som händer i vår verksamhet, såsom nyheter och pressmeddelanden.

Senast uppdaterad: 2023-05-03 klockan 13.43

Vilka tio dagar väljer du?

Nu lanserar vi vår nya biljett Flex 10/30 dagar. Den perfekta biljetten för dig som till exempel jobbar hemifrån men behöver resa till jobbet då och då. Biljetten innehåller 10 stycken 24-timmarsbiljetter som du använder inom 30 dagar i följd. Välj vilka resdagar du vill inom de 30 dagarna. Hoppas du kommer att gilla Flexbiljetten!

Flexbiljetten köper du i vår app. Du får rabatt om du är barn mellan 7–19 år, student, Senior 65+ år eller reser tillsammans.

30-dagarsperioden startar när du köper biljetten

Giltigheten startar direkt vid köptillfället och varar i 30 dagar. Det går alltså inte att förköpa den här biljetten som du kan göra med våra andra biljetter. När 30 dagar har gått är dina biljetter ogiltiga även om du inte har använt alla.

Gäller inom Blekinge

Flexbiljetten gäller både på buss och tåg i Blekinge, samt på vår Sturköpendel och Hasslöpendel. När du köper en flexbiljetten med giltighet i hela Blekinge åker du även med våra andra skärgårdsbåtar. Du reser fritt på varje biljett under 24 timmar, inom de zoner du valt. Det är möjligt att köpa 1:a klasstillägg samt tilläggsbiljett till Flex 10/30.

Publicerad: 2021-08-25 klockan 11.38